top of page

ZUIDERZEE COLLEGE

360 Tour

2021

De beelden zijn Virtual Reality Ready en zijn dus ook o.a. met een Google CardBoard of VR-bril te bekijken. Zo is er een unieke interactieve ervaring gecreëerd.

Krantenartikel.jpeg

Voor het Zuiderzee college heb ik een virtuele tour, oftewel 360 tour ontwikkeld. Het is de beste verbinding tussen offline en online, om zo online een locatie te laten zien door middel van een virtuele tour. Het voelt aan alsof je er echt bent. Mensen kunnen van thuis uit het Zuiderzee college bezoeken. Ze kunnen meteen de school online bekijken en het voelt aan alsof ze er echt geweest zijn. 360° tours geven een “more-exposure effect”.

De 360 tour is voorzien van diverse informatieve video's die ik heb ontwikkeld met ondersteunde informatie die ook is ingesproken door mij. Het doel is om (potentiële) nieuwe leerlingen, maar ook ouders een indruk te geven van de school en te laten zien dat wij als team hier trots op zijn.  

 

Onderzoek heeft aangetoond dat vestigingen, die 360 ° virtuele rondleidingen aanbieden 48% meer bezoekers hebben dan vestigingen die dat niet doen. (Research door Best Western)

In het zicht

De 360 graden tour die ontwikkeld is voor het Zuiderzee College is breed in beeld gekomen. Zo is deze in een krantenartikel verschenen en ook in het info bulletin van het Zuiderzee College.

"De officiële opening heeft nog niet plaatsgevonden, maar iedereen kan het lokaal bewonderen via de 360-tour door de school die op www.zuiderzee-college.nl te zien is."

bottom of page